Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El Mercat del Lleó, segur i excel.lent

El Mercat del Lleó, com tota àgora, no està exempta dels riscos que significa ser el centre i el cor de la ciutat. Les mesures de seguretat que protegeixen el mercat són un exemple en el model d’edificis comercials. El nou sistema de dobles portes significa un pas endavant en els mètodes de protecció i comoditat per a les persones. Els radars tèrmics, els sensors de pressió, els motors de dinàmica variable, asseguren que en cas de necessitat les portes siguin una ajuda i no un problema. Les obres al moll de càrrega també van dotar al mercat d’un nou sistema concentrat d’accés.
Però tot i l’esforç en millorar la seguretat dels comerciants i els seus productes, fa poques nits uns malfectors van burlar el sistema, es van quedar dins del mercat aprofitant algún racó fosc, i van assaltar les parades d’alguns comerciants. Els danys no van ser quantiosos. Ni molt menys. Però la sensació de vulnerabilitat va escandalitzar a tots els que ens estimem el Mercat del Lleó.

De seguida, juntament amb les autoritats, amb l’Alcalde Puigdemont al davant, vam intentar trobar la bretxa des de la que els delinqüents havien pogut vulnerar la seguretat del mercat. La vam trobar i estem treballant per millorar-ne la protecció.

Els temps que corren són difícils i complicats per a tothom. D’això en som perfectament conscients la gent del Mercat. Però també sóm molt conscients de que tenim una responsabilitat envers els nostres clients, la qualitat del producte i el model de comerç que defensem des de fa ja molts anys: comerç de proximitat, excel.lència en el producte i qualitat en el tracte. Per això seguirem treballant per, com més d’una vegada hem admès, millorar per seguir igual, millorar per mantenir la tradició viva.

Agraïm les mostres de suport que hem rebut per part d’amics, clients i persones que s’estimen el mercat. Apreciem l’interés que el sr. Alcalde Puigdemont i el seu equip han demostrat, així com ràpides trucades de suport com la del Diputat i ex-alcalde, sr. Quim Nadal.

Recordeu: seguirem millorant per seguir mantinguent viva la tradició del nostre mercat.

Josep Campmajó
President de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>