Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El #mercatlleo a la ràdio II

Miquel_Duran

La segona edició del Programa del #mercatlleo a Punto Radio va comptar amb la participació de Miquel Duran , professor de la Universitat de Girona i de la seva mare Maria Portas, acompanyats com sempre d’Eduard Cid, presentador del programa, i Josep Campmajó, president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó.   En aquest espai d’intercanvi amb els compradors del mercat que cada setmana expliquen les seves experiències de compradors, es important saber que les vivències de compra de l’alimentació és una de les herències més importants que es donen de pares i mares a fills i filles; especialment en aquest cas, de mares a fills.
La cultura mediterrània ens aporta tradicions que són riquesa de cultura i de país, que hem de valorar i practicar com en Miquel i la seva mare.
Podeu sentir el programa en aquest enllaç.

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>