Actualitza per a canviar l′imatge ;)

El #mercatlleo a la ràdio III

la foto2

La tercera  edició del Programa del #mercatlleo a Punto Radio va comptar amb la participació de Xavier Nicolazzi , director de l‘Hotel Peninsular de Girona, l’hotel en actiu més antic de Girona amb 160 anys d’existència  i l’Hotel Alga de Calella de Plafrugell, i la seva esposa Marta Guerra, acompanyats com sempre d’Eduard Cid, presentador del programa, i Josep Campmajó, president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó.

Les persones que treballen en  empreses com l’hosteleria tenen molt present el servei al públic, i entenen perfectament com un Mercat és un lloc on el servei és la base del negoci; la imbricació del Mercat del Lleó amb els hotels de Girona és tambe una tradició que amb en Xavier Nicolazzi es posa de manifest.  I aquesta relació es transmuta també a l’àmbit privat on el nucli familiar esdevé també espai de relació amb el mercat.

Podeu sentir el programa en aquest enllaç.

Cap Comentari
» Subscriu-te al RSS dels comentaris

No hi ha comentaris encara...

Sigui el primer en comentar aquest article.

Deixa un Comentari

XHTML: Si vols, pots utilitzar aquestes etiquetes XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>